Wat neem je mee op single reis? – Deze items horen in je koffer

mini string

Goed nieuws: het aantal besmettingen van Corona loopt weer terug. Binnenkort komt er een vaccin op de markt. Dus als het goed is mogen we binnenkort weer op vakantie. Veel Nederlanders zijn al zeker een jaar niet op reis geweest. Het kan zijn dat je even bent vergeten wat ook alweer echt in je koffer moet als je naar een zonnig oord gaat. 

#1 Lingerie en zwemkleding 

Als je dan naar de zon gaat wil je natuurlijk alleen maar luchtige kleding dragen. We leven in de tijd dat vooral de billen gezien mogen worden. Die komen het beste uit op het strand in een sexy mini string. Als je durft zijn de mannen of vrouwen niet van je af te slaan. 

Verschillende manieren om een string te dragen

Een mini string is niet alleen voor op het strand. Als je deze draagt in de slaapkamer kan het ‘s nachts ook best wel heet worden. Een sexy string als lingerie hoort dus zeker in je koffer thuis. 

Lingerie voor heren 

Het ligt er natuurlijk aan waar je naartoe gaat. Maar op een eiland als Ibiza of Gran Canaria is het heel normaal om naakt te zonnen. Wil je toch je edele delen bedekken? Dan is een mini string een prima oplossing. En ja, die is er dus ook voor heren. 

#2 Zonnebrand 

Waarschijnlijk heb je al een tijdje geen zonlicht meer gezien. Dan kan de tropische zon op je witte huid best wel heftig zijn. Neem dus zonnebrand met een hoge factor mee. Dan lig je niet als een kreeft op je bed na de eerste dag zonnen. 

#3 Boeken 

Wil je geen polonaise aan je lijf en ga je liever op reis voor je rust? Boeken mogen dan zeker niet ontbreken. Vooral boeken over persoonlijke ontwikkeling zijn erg populair tegenwoordig. 

#4 Condooms 

Avontuurtjes zijn erg leuk op vakantie. Maar daar wil je geen souvenir van hebben. Neem dus zeker condooms mee als je graag op safe speelt. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *