Waarom zou je een realdoll kopen?

      No Comments on Waarom zou je een realdoll kopen?

realdoll kopen

Er zijn genoeg mannen (en ook vrouwen) die moeite hebben met het hebben van een gebrek aan seks, en behoefte hebben aan meer fysiek contact. Als je dit onmogelijk kunt vinden dan is een realdoll kopen misschien iets voor jou. Daar kun je namelijk al je fantasieën op uitvoeren zonder dat iemand er last van heeft. Een realdoll kopen kan in verschillende prijsklassen, waarbij het voor zich spreekt dat hoe duurder de pop is, hoe levensechter… Je hebt al een mooie exemplaar vanaf ongeveer €800, maar als je meer dan €1000 uit kunt geven dan is de kwaliteit en het uiterlijk nog beter.

Een realdoll kopen, hoe werkt dat?

Er zijn verschillende manieren waarop je een realdoll kopen kunt. Je kunt een kant en klaar exemplaar kopen die je koopt zoals hij is, maar ook een pop op maat laten maken. In het tweede geval beslis je zelf de kleur van de huid, de ogen en het kapsel. Je kunt deze pop dus precies zo laten maken als je zelf wilt. Ben je bijvoorbeeld erg fan van meisjes met een Aziatisch uiterlijk? Of heb je ze juist liever erg blank, blond en met een Scandinavische look? En wil je de realdoll kopen met grote of juist kleine borsten? Zo veel mensen, zo veel smaken, daarom is een goede sekspop in allerlei uitvoeringen te verkrijgen.

Hoe gebruik je een realdoll?

Zo’n sekspop is (zoals de naam het al zegt) bedoeld om seks mee te hebben, dat wijst zich vast vanzelf. Maar je moet de pop achteraf natuurlijk wel schoonmaken. Daarom zitten er duidelijke instructies bij over hoe je dat kunt doen en welke schoonmaakmiddelen je daarvoor mag gebruiken. Dan is de pop weer klaar voor het volgende gebruik, of gewoon om mee te knuffelen natuurlijk. Er zijn namelijk ook genoeg mensen die puur behoefte hebben aan fysiek contact in de vorm van aanraking en knuffelen, en ook daarvoor is zo’n levensechte sekspop heel erg geschikt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *