Waar kun je het beste bondage touw kopen?

      No Comments on Waar kun je het beste bondage touw kopen?

bondage touw

Zijn jij en je partner wel toe aan wat meer spanning in de slaapkamer? Misschien kun je dan eens bondage touw proberen. Iedereen is wel bekend met de bondagetechniek, en als je er al eens mee hebt geëxperimenteerd dan weet je dat normaal touw best zeer kan doen. Bondage touw echter, is gemaakt van veel zachtere garens, waardoor het geen pijn doet. Zelfs als je handen, polsen of enkels er langsop schuren zal het touw de huid niet beschadigen, wel zo prettig. Daarom kiezen veel mensen ervoor om speciaal touw te kopen, in een webshop voor seksspeeltjes bijvoorbeeld.

Bondage touw voor een spannender seksleven

Sinds de boeken (en films) van 50 Shades of Grey uit zijn willen steeds meer mensen experimenteren met allerlei soorten seksspelletjes. Men probeert steeds meer dingen uit, en dus is ook bondage touw steeds populairder. Het is nu eenmaal (als je het juiste touw gebruikt) een hele leuke, speelse manier om je seksleven wat spannender te maken. Zorg er echter wel voor dat je het juiste touw gebruikt, want als het te grof is dan kan het ten eerste pijn doen omdat het over de huid schuurt, en ten tweede heel lastig uit te knoop te halen zijn. Het is uiteraard de bedoeling dat diegene die vastgebonden wordt goed vast zit, maar je doet dat voornamelijk door slimme knopen te leggen, niet door heel stug touw te kiezen, want dat gaat heel slecht los achteraf. De lol is er dan gauw een keertje af, niet?

Seksspeeltjes online bestellen

Veel mensen vinden het gĂȘnant om seksspeeltjes in een winkel te gaan kopen en doen dat dus online. Super handig natuurlijk, want al die webshops met seksspeeltjes verzenden je bestelling altijd in een neutrale verpakking, oftewel zonder de afzender te vermelden. Niemand hoeft namelijk te weten dat je seksspeeltjes hebt besteld, zelfs de postbode niet. Geef dus je seksleven eens een boost, en bestel online wat sexy speeltjes om samen (of in je eentje) mee te experimenteren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *