Waar kun je een sex schommel precies voor gebruiken?

Sex schommel

Ben jij iemand die het heerlijk vindt om allerlei verschillende sex standjes te proberen? Dan is een sex schommel echt iets voor jou. Dit kan je seksleven namelijk een enorme boost geven. Je bent er namelijk super flexibel mee, en bovendien veel meer verschillende standjes uitproberen die in bed onmogelijk lijken. Je gewicht speelt met een sex schommel namelijk geen rol, hoewel de meeste schommels wel een bepaald maximum gewicht aankunnen.  Zo’n schommel is multifunctioneel en kan gebruikt worden op vele manieren. Je kunt er echt mee experimenteren en samen met je partner nóg geilere dingen doen.

Voer je fantasieën uit met een seks schommel

Doordat zo’n schommel tot ongeveer 120 kilo kan er meestal 1, maar soms ook 2 personen in. Wil je perse een sex schommel waar je samen in kunt? Dan kun je ook iets meer geld uitgeven aan een duurder exemplaar. Vaak is het zo dat hoe duurder de schommel, hoe meer gewicht hij kan hebben. Het is namelijk al super leuk als één van de twee erin hangt, maar ook tof om te proberen met zijn tweetjes. Je ervaart dan seks in combinatie met gewichtloosheid en dat is een hele leuke ervaring. De meeste mensen kunnen zich dan veel beter ontspannen, en genieten daardoor meer van de seks. Een sex schommel is erg prettig voor mensen die wat zwaarder zijn en daardoor het gevoel hebben niet optimaal van de seks te kunnen genieten.

Beweeg alle kanten op met een seks schommel

Doordat je met zo’n sex schommel super flexibel bent en echt alle kanten op kunt bewegen wordt de seks stukken intenser. Penetreren wordt stukken makkelijker en je krijgt minder snel last van je rug, of je nu in de schommel hangt of de persoon bent die er naast zit. Het is dus echt ideaal voor als jullie van lange sekspartijen houden, of dat nu is omdat je het zo langer volhoudt of omdat jullie simpelweg van afwisseling houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *